Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
EducațieVasluianul Dan Gheorghe este șeful de promoție la specialitatea Radiolocație navală din...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Vasluianul Dan Gheorghe este șeful de promoție la specialitatea Radiolocație navală din cadrul Școlii de Maiștri Militari a Forțelor Navale

Cele mai citite Știri

Vasluianul Dan Gheorghe este șeful de promoție la specialitatea Radiolocație navală din cadrul Școlii de Maiștri Militari a Forțelor Navale

- Reclama -

Bucurie și o mare mândrie pentru familia Gheorghe. Fiul acestora , Dan Gheorghe ,maistru militar este noul șef de promoție,specialitatea Radiolocație navală.

Într-o postare publică, reprezentanții Școlii de Maiștri Militari a Forțelor Navale împărtășesc povestea tânărului din Vaslui care a devenit șef de promoție.
” Povestea maistrului militar cls. V Dan Gheorghe poate fi redată în cuvinte puține: la 18 ani, un tânăr din Vaslui pleacă la București unde este admis la Academia de Studii Economice. După trei ani de facultate, lucrurile încep să se distingă în nuanțe neașteptate. Tânărul, acum independent față de familie, simte că profesia de economist nu este cu adevărat drumul lui în viață și că poate realiza mai mult.
Călătorește în străinătate, unde lucrează o perioadă, însă, deși îi merge bine, simte o chemare inexplicabilă înapoi acasă. Este anul 2019 și tânărul Dan Gheorghe află că la Constanța există Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale. Nu stă pe gânduri și își depune dosarul. Ideea de a deveni cadru militar aprinde în el un entuziasm nebănuit. Este admis cu o notă decentă, care îi permite să opteze pentru o specialitate complexă: radiolocația navală.
Atunci entuziasmul se transformă în pasiune, dedicare și sursă regeratoare pentru efortul depus pentru a fi cel mai bun din clasă pe domeniul său.
Dan Gheorghe este un tânăr mai degrabă retras, misterios chiar. Poate de aceea, la absolvire, a ales să fie repartizat la o unitate de scafandri de luptă.
Tresele aurii de maistru militar îi oferă tânărului absolvent o liniște și o satisfacție pe care de mult le căuta, fără să bănuiască vreun moment pe ce căi îl va purta destinul.
Viața de militar nu e grea, crede m.m. V Gheorghe, dimpotrivă este dinamică și plină de satisfacții dacă știi s-o onorezi cu respectul și devotamentul cuvenite” scrie sursa citată.
Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.
- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

65 ani de istorie, zeci de generații care au absolvit, profesori de excepție -acesta este CV-ul cu care se laudă liceul “ Eminescu”

În 1958 ansamblul de clădiri construit în orașul Bârlad cu destinația de a fi liceu militar sau Academie militară...

Alte știri de interes

- Advertisement -