Vești bune pentru cei care își doresc carnetul de șofer

Luni, 29.06.2020, vor susține PROBA TEORETICĂ în vederea obținerii permisului de conducere, candidații ale căror dosare de școlarizare au expirat/ expiră în perioada 15.03.2020 – 31.07.2020.

0
Vești bune pentru cei care își doresc carnetul de șofer
DRPCIV
- Reclamă -

Vești bune pentru cei care își doresc carnetul de șofer

Vești bune pentru cei care își doresc carnetul de șofer. După lunile în care activitatea Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a fost sistată, iată că în cel mai scurt timp doritorii de carnet de conducere își pot testa cunoștiințele la proba teoretică.

Reprezentanții Guvernului în teritoriu au anunțat că ”Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului – județul Vaslui vă informează că începând cu data de 29.06.2020 se reia activitatea de examinare la proba teoretică.

Luni, 29.06.2020, vor susține PROBA TEORETICĂ în vederea obținerii permisului de conducere, candidații ale căror dosare de școlarizare au expirat/expiră în perioada 15.03.2020 – 31.07.2020.

- Reclamă -

Pentru mai multe informații vă rugăm să contactați școala de conducători auto de care aparțineți!”

Reamintim faptul că începând cu data de 17 martie, a fost suspendat activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național.

- Reclamă -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.