Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

PoliticăVești bune pentru infrastructura județului Vaslui!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Vești bune pentru infrastructura județului Vaslui!

Cele mai citite Știri

Vești bune pentru infrastructura județului Vaslui!

- Reclama -
Senatorul liberal, Iulian Mihail Bîca, se declară mulțumit de fondurile care urmează să fie alocate județului Vaslui la capitolul infrastructură rutieră, dar și feroviară.

Prin intermediul unui comunicat de presă, politicianul liberal declară că a susținut, dar a și votat “ următoarele proiecte importante din județul Vaslui, acestea fiind: 

-Varianta de Ocolire Bârlad care se află în execuție (60%) fiind pe lista principalelor proiecte finanțate din fonduri Europene și bugetul Ministerului Transportului pe anul 2023. Investiția totală a acestui proiect este de 189.668.000 lei, prin buget fiind alocate toate sumele necesare finalizarii investiției.

-Varianta de Ocolire Vaslui cu o valoare totală, de 655.602.000 lei, are alocate sumele necesare întocmirii documentației și începerii lucrărilor.

-Drumul Express Tișița – Albița va continua întocmirea studiului de fezabilitate cu profilul de drum expres pe toată lungimea, fiind alocate toate sumele necesare întocmirii documentației. 

-la magistrala feroviară M600 Iași-Bârlad-Tecuci se vor executa lucrări de modernizare și restabilire a parametrilor tehnici în vederea creșterii vitezei de circulație a trenurilor. În acest moment fiind la faza de licitație a lucrărilor de execuție. Valoarea lucrărilor este de 50.9 milioane euro cu o durata de execuție de 18 luni.

- Reclama-reclame ziare barlad

Voi urmări stadiul de implementare a proiectelor și vă voi ține la curent cu progresul acestora”, precizează sursa citată.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

Știri Spinos Media Bârlad
Cristina Radulescu

- Reclama -

Comentarii știre

1 COMENTARIU

  1. Poate sunt cârcotaș, dat de ce este așa mare decalajul de fonduri între varianta barladului și varianta Vasluiului, aia „mănâncă cu doua guri”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Un profesor cu har oferă tinerilor bârlădeni o ALTFEL de tabără în care utilul se îmbină cu plăcutul

Asociația “Viitor Trecutului Nostru” din Bârlad continuă , în al șaselea an consecutiv , programul “Universul noilor tehnologii și...

Alte știri de interes

- Advertisement -