Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: luni, 14 iunie, 2021

Starea vremii astăzi

: 14 iunie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
Anunturi mica publicitate
DiverseVești bune pentru părinții bârlădeni!
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Vești bune pentru părinții bârlădeni!

Cele mai citite Știri

- Advertisement -

Vești bune pentru părinții bârlădeni!

- Reclama-

La Primăria Bârlad a fost semnat contractul de lucrări pentru obiectivul „Construire și dotare corp nou pentru Grădinița cu program prelungit nr. 5 ”Clopoțel”. Lucrările vor fi efectuate de Asociația SC NOMIS 2003 SRL Bârlad și SC KTZ EDIL INTERNATIONAL SRL . Valoarea investiției este de 3.576.581, 50 lei cu TVA , iar termenul de finalizare este de 20 de luni de la data de începere a lucrărilor de execuție.

În total 120 de preșcolari, 12 cadre didactice și 13 cadre didactice auxiliare și nedidactice se vor putea bucura de această investiție. Noul sediu va funcționa pe un amplasament cu o suprafață totală de 2.345 metri pătrați în care a funcționat Sindicatul Învățământ „Tutova” Bârlad timp de câțiva ani. Clădirea va avea parter și etaj, va fi dreptunghiulară și va avea o lungime de 41,78 metri, o înălțime de 15,65 metri și o înălțime de 9,05 metri.

Imobilul va avea spații specifice pentru învățământul preșcolar: spațiu primire copii, vestiar, cabinet medical, izolator, șase săli de grupă, sală multifuncțională, grupuri sanitare pentru fiecare sală de grupă, vestiare și grupuri sanitare pentru personal, bucătărie, spații administrative, centrală termică și spălătorie.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.
- Reclama -
- Advertisement -

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

4 motocicliști ”trași pe dreapta” de polițiștii vasluieni

În perioada 7 - 13 iunie 2021, polițiștii din structurile de poliție rutieră și de ordine publică ale Inspectoratului...
- Reclama -
- Reclama -
Colectare Selectiva

Alte știri de interes

- Advertisement -