Veşti bune pentru şoferii din judeţul Vaslui

Investiția este finanțată prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, iar valoarea totală a proiectului este de 186.557.576,44 lei.

0
Şoseaua de centură a orașului Bârlad
- Reclamă -
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA (CNAIR) are ca priorități strategice investiționale, pentru perioada 2021-2024, finalizarea obiectivelor/proiectelor de investiții aflate într-un stadiu avansat de realizare, având finanțarea asigurată și continuarea lucrărilor aflate în derulare, dar și începerea de noi lucrări.
” Lista principalelor proiecte de construcţie și modernizare, introduse în Buget în anul 2021 cuprinde și VARIANTA DE OCOLIRE A MUNICIPIULUI BÂRLAD, aflată deja în execuţie, dar și elaborarea/completarea studiului de fezabilitate pentru DRUMUL EXPRES TIȘIȚA-ALBIȚA.
În portofoliul de proiecte în pregătire, pentru care există deja alocări bugetare în anul 2020 cuprinde variante de ocolire aflate în etapa de pregătire (elaborare Studiu de Prefezabilitate, Studii de Fezabilitate şi Proiecte Tehnice), se află și VARIANTA DE OCOLIRE A MUNICIPIULUI VASLUI” a declarat senatorul PNL , Iulian Mihail Bîca.
Reamintim că licitația organizată de CNAIR pentru execuția lucrărilor a fost câștigată de Asocierea SC Tehnic Asist SRL – SC Concept Infrastrade Logistic SRL Botoșani, iar proiectant este Search Corporation SRL București. Investiția este finanțată prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, iar valoarea totală a proiectului este de 186.557.576,44 lei.
- Reclamă -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.