Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: miercuri, 19 mai, 2021

Starea vremii astăzi

: 19 mai, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
Anunturi mica publicitate
DiverseViitorii șoferi bârlădeni vor susține “ proba traseului” pe o altă stradă
Articol din categoria: Stiri si Informatii

Viitorii șoferi bârlădeni vor susține “ proba traseului” pe o altă stradă

Începând cu data de 13 mai, traseul urmează să se dea pe strada Mihai Eminescu, reprezentanții școlilor de șoferi din Bârlad primind o adresă oficială din partea Primăriei.

Cele mai citite Știri

- Advertisement -

Viitorii șoferi bârlădeni vor susține “ proba traseului” pe o altă stradă

Începând cu data de 13 mai, traseul urmează să se dea pe strada Mihai Eminescu, reprezentanții școlilor de șoferi din Bârlad primind o adresă oficială din partea Primăriei.

- Reclama-

La aproape un an de zile de când a fost votat proiectul de hotărâre ce viza schimbarea punctului de plecare pentru șoferii care dădeau proba traseului, abia acum acesta devine o certitudine .

În luna Iunie 2020, consilierii locali bârlădeni dădeau “ undă verde” proiectului inițiat de primarul Boroș și care viza “ schimbarea locului de plecare la examenul auto – categoria B, de la locația din strada Vasile Lupu, în strada Mihai Eminescu, pe aleea situată între Liceul și Parcul “Mihai Eminescu”.

Propunerea schimbării locației a venit din partea Sindicatului Instructorilor Auto care veneau cu rugămintea privind schimbarea locului de plecare la examenul auto categoria B din strada Vasile Lupu la locația din zona Liceului “Mihai Eminescu”, pe aleea dintre liceu și Parcul cu acelaș nume.

Solicitarea avea la bază următoarele motive: decongestionarea traficului rutier din actuala zonă prin lipsa mașinilor școală, atât în timpul pregătirii cursanților, cât și în zilele de examen (joi și vineri); la plecarea la examen propusă, există suficient spațiu pentru organizarea plăcării celor aproximativ 50 de mașini școală; la fiecare plecare la examen, se adună, pe lângă cele circa 50 de mașini școală, și mașinile susținătorilor, care nu sunt puține; atât pe timpul pregătirii, cât și a examenului, activitățile se vor desfășura cu preponderență în zona de Sud, evitând pe cât posibil zona centrală unde, de foarte multe ori, se realizează blocaje în trafic”, conform expunerii de motive. Numai că, hotărârea nu a obținut viza de legalitate.

Școală șoferi, schimbare traseu, adresă, Primăria Bârlad, carnet de conducere
Viitori șoferi bârlădeni vor susține “ proba traseului” pe o altă stradă

Începând cu data de 13 mai, traseul urmează să se dea pe strada Mihai Eminescu, reprezentanții școlilor de șoferi din Bârlad primind o adresă oficială din partea Primăriei. Aceștia trebuie să întreprindă toate măsurile , să se respecte noua locație de plecare la examenul de obținere a permisului de conducere.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

 

- Reclama -
- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. De ce nu puneți mana de la mână și reparați poligonul auto, santeti o mulțime de instructori auto și încasați destui bani.
    În plus îi învățați parcările stânga dreapta, mers printre jaloane, plecare din rampă, mers cu spatele etc

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

- Reclama -
- Reclama -
Colectare Selectiva

Alte știri de interes

- Advertisement -