Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: duminică, 26 septembrie, 2021

Starea vremii astăzi

: 26 septembrie, 2021
25.7 C
Bârlad
- Reclamă -
reclame ziare barlad
Anunturi mica publicitate
AdministrațieVO Bârlad între suspiciune și bucurie
Articol din categoria: Stiri si Informatii

VO Bârlad între suspiciune și bucurie

Vremea astăzi

26 septembrie, 2021 -
25.7 C
Bârlad

Curs Valutar astăzi

RON - Română (nou) leu
EUR
4,950
USD
4,224
CHF
4,574
GBP
5,780

Cele mai citite Știri

- Advertisement -

VO Bârlad între suspiciune și bucurie

- Reclama -

VO Bârlad între suspiciune și bucurie

Anunțul postat de autoritatea locală în legătură cu VO (Varianta ocolitoare ) a municipiului Bârlad ,respectiv emiterea autorizației de construire a produs bucurie, dar și suspiciuni în rândul contribuabililor. Obișnuiți cu acest subiect care este abordat doar în campania electorală, oamenii au devenit bănuitori deoarece astfel de anunțuri ” triumfale” au fost servite populației în momentele cheie,doar,pentru politicieni.Bârlădenii sunt sceptici: ”întâi fapte și după aceea felicitări”.

Bârlădeni au fost informați printr-un comunicat de presă emis de Biroul mass-media din cadrul Primăriei că ” după ani de așteptare, realizarea variantei de ocolire a municipiului Bârlad (VOB) devine realitate, datorită eforturilor conjugate ale bârlădenior și ale autorităților locale, susținute de guvernul actual. Vineri, 24 iulie 2020, a fost eliberată autorizația de construire pentru acest important obiectiv de investiții.
Astfel, coșmarul bârlădenilor este aproape de sfârșit iar traficul greu, care a distrus infrastructura orașului ani de zile, antrenând cheltuieli mari din bugetul local pentru reparatii, precum și disconfortul provocat de poluare, de zgomot și trepidatii (micile cutremure zilnice), vor dispărea din oraș. VOB este una dintre cele mai mari investiții ale guvernului actual pentru Bârlad și zonele adiacente ”.

La citirea acestei vești, cetățenii orașului și-au arătat scepticismul comentând pe pagina oficială a instituției ori pe grupuri.

” Subiectul șoseaua de centură Bârlad întotdeauna l-am comentat, l-am comentat cu o plăcere diabolica . Chiar dacă este Crăciunul, are instalațiile ornamentale de pe stâlpi este pomul făcut în fața primăriei, totuși până la proba contrarie rămân sceptic . Dacă este adevărat, nu am decât să mă bucur, să mă bucur enorm că somnul a luat sfârșit, somnul rațiunii care cu siguranță ani de zile a născut monștri” a comentat un bârlădean.

- Reclama-

 ”Am auzit că are cotă la casele de pariuri , construirea șoselei de centura a orașului Bârlad” a punctat un alt cetățean

”Hai că mai așteptăm 2 – 3 ani pentru autorizații…”  o altă constatare a unui contribuabil sceptic.

Bineînțeles că factorii politici nu au putut fi ocoliți, ba dimpotrivă au fost aduse omagii celor care din punctul de vedere a primarului Boroș au făcut posibilă această ” a opta minune”.

”Mulțumesc guvernului Orban, ministrului transporturilor, ministrului sănătății, CNAIR București, DRDP IAȘI” ,un fel de pomelnic electoral la cei care, culmea, sunt plătiți și de bârlădeni pentru a se ocupa, democratic și normal, de această țărișoară.

Adrian Covăsnianu, consilierul onorific din cadrul Ministerului Transporturilor, a declarat că ” prin acest document VO Bârlad intră în linie dreaptă! În câteva zile utilajele se pot mobiliza și începe lucrările în teren! Se va începe pe “capete”. Posibil primele lucrări vor fi începute de la giratoriului DN 11A cu DN 24, la sud de municipiul Bârlad în zona denumită local “Țărăncuța”.

Acum rămâne să vedem efectiv constructorul la treabă, iar scepticismul oamenilor este întemeiat pe neonorarea promisiunilor în legătură cu VO Bârlad , un obiectiv dorit de zeci de ani de locuitorii orașului .

 

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
Festivalul mesterilor populari Barlad 2021
- Advertisement -
NEW-Residence-barlad
- Advertisement -
Publicitate si Anunturi Media Barlad
- Advertisement -
- Advertisement -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

Crește numărul elevilor și cadrelor didactice vasluiene infectate cu SARS-CoV-2

De la debutul anului școlar, în județul Vaslui,conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean 32 de profesori și 70 de elevi...
- Reclama -
- Reclama -
NEW-Residence-barlad
- Reclama -

Alte știri de interes

- Advertisement -