Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei * Actualizat azi

: duminică, 18 aprilie, 2021

Starea vremii astăzi

: 18 aprilie, 2021
7 C
Bârlad
- Reclamă -

” Zeu” în uniformă de polițist. Respectul față de cetățean a fost zero ( Video)

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea, cu celeritate, de verificări, cu privire la situația prezentată precum și cu privire la comportamentul polițistului.

Cele mai citite

” Zeu” în uniformă de polițist. Respectul față de cetățean a fost zero ( Video)

Vestit pentru “haiduciile” sale, polițistul Marius Stan de la Murgeni, recidivează. Deși știa că este filmat cu telefonul mobil, agentul a avut o atitudine arogantă, ușor agresivă, total nepotrivită pentru un om al legii, în momentul în care un cetățean îi solicită lămuriri suplimentare.Omul fusese amendat pentru parcare neregulamentara, în condițiile în care autospeciala instituției era parcată pe trotuar.Pe un ton superior, agentul nu se arată afectat câtuși de puțin de faptul că bărbatul îi solicită o explicație pentru o speță simplă, cel puțin la prima vedere.

Nemulțumit de amenda primită și convins că i s-a făcut o nedreptate, mai ales ca mașina de poliție era parcată pe trotuarul din fața sediului, bărbatul a simțit nevoia să primească o explicație. I s-a răspuns în bătaie de joc. Zeflemist, Marius Stan l-a trimis pe om la superiorii săi, cu zâmbetul pe buze, bazându-se, probabil, pe faptul că e de nezdruncinat.

“În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unui material video în care este prezentat un agent de poliție, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea, cu celeritate, de verificări, cu privire la situația prezentată precum și cu privire la comportamentul polițistului, urmând ca la finalizarea acestora, în funcție de rezultat, să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În trecut,agentul a fost condamnat după ce a provocat un accident și a fugit de echipajul rutier, determinând o altă persoană să spună că a fost la volan. Marius Stan, din cadrul Poliției Murgeni, a primit o condamnare de șapte luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Amintiri din trecut- povestea Oului Tăval-Tăval de pe meleaguri vasluiene

În 1978 fizicianul Virgiliu Th. Răzuş a descoperit matematic existenţa particulelor de gândire pe care le-a denumit Nobel şi...
- Advertisement -

Alte știri de interes

- Advertisement -