Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Diverse” Zeu” în uniformă de polițist. Respectul față de cetățean a fost...
Articol din categoria: Stiri si Informatii

” Zeu” în uniformă de polițist. Respectul față de cetățean a fost zero ( Video)

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea, cu celeritate, de verificări, cu privire la situația prezentată precum și cu privire la comportamentul polițistului.

Cele mai citite Știri

” Zeu” în uniformă de polițist. Respectul față de cetățean a fost zero ( Video)

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea, cu celeritate, de verificări, cu privire la situația prezentată precum și cu privire la comportamentul polițistului.

- Reclama -

Vestit pentru “haiduciile” sale, polițistul Marius Stan de la Murgeni, recidivează. Deși știa că este filmat cu telefonul mobil, agentul a avut o atitudine arogantă, ușor agresivă, total nepotrivită pentru un om al legii, în momentul în care un cetățean îi solicită lămuriri suplimentare.Omul fusese amendat pentru parcare neregulamentara, în condițiile în care autospeciala instituției era parcată pe trotuar.Pe un ton superior, agentul nu se arată afectat câtuși de puțin de faptul că bărbatul îi solicită o explicație pentru o speță simplă, cel puțin la prima vedere.

Nemulțumit de amenda primită și convins că i s-a făcut o nedreptate, mai ales ca mașina de poliție era parcată pe trotuarul din fața sediului, bărbatul a simțit nevoia să primească o explicație. I s-a răspuns în bătaie de joc. Zeflemist, Marius Stan l-a trimis pe om la superiorii săi, cu zâmbetul pe buze, bazându-se, probabil, pe faptul că e de nezdruncinat.

“În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unui material video în care este prezentat un agent de poliție, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, Compartimentul Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui este abilitat să comunice următoarele:

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a dispus efectuarea, cu celeritate, de verificări, cu privire la situația prezentată precum și cu privire la comportamentul polițistului, urmând ca la finalizarea acestora, în funcție de rezultat, să fie dispuse măsuri legale”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Reclama-reclame ziare barlad

În trecut,agentul a fost condamnat după ce a provocat un accident și a fugit de echipajul rutier, determinând o altă persoană să spună că a fost la volan. Marius Stan, din cadrul Poliției Murgeni, a primit o condamnare de șapte luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei.

Cristina Radulescu

Zeu în uniformă de polițist. Respectul față de cetățean a fost zero, Respectul față de cetățean a fost zero, Marius Stan ” Zeu” în uniformă de polițist. Respectul față de cetățean a fost zero ( Video)

- Reclama -

Comentarii știre

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
- Reclamă -
Scoala de soferi Barlad
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
Izolatii cu spuma barlad-vaslui
- Reclamă -
Taxi Barlad
- Reclamă -
Program-Carp_BArlad-Sarbatori-Iarna-2023
Casa de ajutor reciproc barlad
Nunta de aur Barlad CARP Barlad Elena Doamna
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
Raiser S.A. Barlad
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -
Dezinsectie pe zona administrativa Barlad

Ultimele știri

Adolescent lovit de cal , transportat de urgență la spitalul din Bârlad

Mare ghinion pentru adolescent de 14 ani din satul Mânzați, comuna Ibănești. Acesta a fost lovit de un cal...

Alte știri de interes

- Advertisement -
Vestit pentru “haiduciile” sale, polițistul Marius Stan de la Murgeni, recidivează. Deși știa că este filmat cu telefonul mobil, agentul a avut o atitudine arogantă, ușor agresivă, total nepotrivită pentru un om al legii, în momentul în care un cetățean îi solicită lămuriri suplimentare.Omul...” Zeu” în uniformă de polițist. Respectul față de cetățean a fost zero ( Video)