Știri Online * Ultimele Știri din Bârlad, Vaslui, Huși, Negrești, Murgeni * Știrile zilei *

- Reclamă -
reclame ziare barlad
Politică“ A fi OM e lucru mare”
Articol din categoria: Stiri si Informatii

“ A fi OM e lucru mare”

Cele mai citite Știri

“ A fi OM e lucru mare”

- Reclama -
Cu drag de meserie, cu respect și empatie față de pacienți, medicul Nelu Tătaru își îndreaptă recunoștința către cei care, cu încredere, și-au pus sanatatea în mâinile sale.

Pentru un chirurg, niciodată nu e ușor, niciun caz nu seamana cu altul și nicio zi nu trece fără provocări. La final, contează fiecare viața salvată, fiecare pacient vindecat.

Fostul ministru al Sănătății a dovedit de-a lungul carierei că este un profesionist dedicat meseriei, oamenilor și nimic nu-i poate schimba traseul chirurgului cu o pasiune neclintită pentru medicină și un respect profund față de pacienți.

A fi om “ A fi OM e lucru mare”
„Tuturor celor care mi-au fost sau îmi sunteți pacienți, vă mulțumesc că mi-ați încredințat sănătatea dumneavoastră! Sunt bucuros să fiu parte din echipa de profesioniști medicali dedicată sănătății. Cu devotamentul meu pentru medicină și cu dorința de a oferi îngrijire de calitate, mă angajez să folosesc aceleași instrumente ca și până acum: profesionalismul, empatia, implicarea, dar mai ales precizia chirugicală”, a declarat medicul Tătaru.

Indiferent de provocările cu care se confruntă în fiecare zi, chirurgul de la Huși tratează fiecare pacient cu empatie și respect, înțelegând că fiecare caz medical este unic și necesită o abordare personalizată.

Nelu Tătaru

- Reclama-reclame ziare barlad

“Omul acesta salvează vieți, aduce vindecare și speranță în sufletele pacienților săi. Pentru el, medicina nu este doar o meserie, ci o chemare și o misiune de a ajuta oamenii în momentele lor cele mai vulnerabile”, povestește o pacientă.

Urmareste cele mai noi stiri din Barlad spinos.ro pe Facebook si pe Instagram Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de știri și informații pe Spinos Media.

- Reclama -

Comentarii știre

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

- Advertisement -
Constructii de drumuri si poduri Viacons rutier
- Reclamă -
Program CARP Barlad Paste 2023
- Reclamă -
- Reclamă -
- Reclamă -
Casa de ajutor reciproc barlad
- Reclamă -
- Anunturi de interse public -
- Anunturi de interse public -

Ultimele știri

65 ani de istorie, zeci de generații care au absolvit, profesori de excepție -acesta este CV-ul cu care se laudă liceul “ Eminescu”

În 1958 ansamblul de clădiri construit în orașul Bârlad cu destinația de a fi liceu militar sau Academie militară...

Alte știri de interes

- Advertisement -